Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک اشتر با صدور بیانیه‌ای اندیشه‌های دفاعی و کارنامه درخشان و الهام‌بخش شهید صیاد شیرازی را رهگشای دانشجویان و افراد علمی-پژوهشی مدافع انقلاب و کشور دانست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک اشتر در سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی با صدور بیانیه‌ای اندیشه‌های دفاعی و کارنامه درخشان و الهام‌بخش این فرمانده دلاور، ولایی و انقلابی را رهگشای دانشجویان و افراد علمی-پژوهشی مدافع انقلاب و کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این بیانیه به شرح زیر است:

اندیشه‌های دفاعی و کارنامه درخشان و الهام‌بخش آن فرمانده دلاور، ولایی و انقلابی رهگشای دانشجویان و افراد علی-پژوهشی مدافع انقلاب و کشور است.

مطالعه و بررسی تاریخ شکوهمندانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و رویکرد‌ها و رفتار‌های هر یک از فرماندهان نظامی در مأموریت‌های دفاعی و امنیت‌آفرین برای کشور، نشان میدهد یکی از چهره‌های شاخص و فرماندهان برجسته در این عرصه حساس و راهبردی که تجلیگاه اقتدار ملی محسوب میشود، شخصیت مؤمن و انقلابی «شهید علی صیاد شیرازی» است.

سپهبد شهید علی صیادشیرازی، امیری از تبار عشق، وفاداری و قهرمانی بود که هرگز دل به دنیا نبست و در التهاب وصال به دوست سر از پا نمی‌شناخت.

در توصیف جایگاه او همین بس که، ولی امر مسلمین، وی را «سرباز صادق و فداکار دین و قرآن و نظامی مؤمن و پارسا و پرهیزگار» و «بنده برگزیده خدا» نامیدند.

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی مالک اشتر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امیر سرافراز ارتش اسلام و همه شهدای سرافراز ایران اسلامی به ویژه دانشمند شهید محسن فخری‌زاده بر لزوم اهتمام مجموعه دانشجویی دانشگاه به آموزه‌های مکتبی که ثمره آن تربیت فرماندهان مقتدر و خردمندی، چون این شهید عزیز است، تاکید و اعلام میدارد: دانشجویان دانشگاه صنعتی مالک اشتر با تأسی به منویات و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) با پاسداشت مقام شهید و شهادت، راه پرافتخار و نورانی امیر سپهبد شهید علی صیاد شیرازی و همه شهدای سرافراز انقلاب اسلامی را تداوم بخشیده و با حضور به موقع و قاطعانه در صحنه‌های نیاز انقلاب و دفاع از دین، شرف، عزت ملی، استقلال و تمامیت ارضی کشور، همچنان جبهه دشمنان خبیث و خیره سر را در نیل به اهداف پلید ناکام و مأیوس خواهند ساخت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهید صیاد شیرازی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر رهبر معظم انقلاب نظامی مومن شهید فخری زاده دانشگاه صنعتی مالک اشتر دانشجویی دانشگاه شهید علی صیاد صیاد شیرازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «بررسی تاریخ‌نگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار می‌شود.

در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بی‌طرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.

سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشته‌ی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشته‌ی جامعه‌شناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر ایران به‌ویژه عصر مشروطیت است.

در کارنامه‌ی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم می‌خورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903846

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • نسل جدید مدافعان ایتالیایی، آینده ای درخشان پیش رو دارد / فیلم
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • طرح دانشگاه حکمت بنیان در ۱۰ دانشگاه اجرایی شد
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • اتصال خیابان جمالی تهران به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش